Αυτοματοποιηση Αυλοπορτας

Μηχανισμός ανοιγόμενης αυλόπορτας

Ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός με βραχίονα, Ιταλικής προέλευσης για την αυτοματοποίηση ανοιγόμενης…

Περισσότερα
Μηχανισμός συρόμενης αυλοπορτας

Μηχανισμός Ιταλικής προέλευσης για την αυτοματοποίηση συρόμενης πόρτας. Μηχανισμός με σημαντική…

Περισσότερα

Ανοιγομενη αυλοπορτα

Ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός με βραχίονα, Ιταλικής προέλευσης για την αυτοματοποίηση ανοιγόμενης πόρτα.

Yψηλών αποδόσεων με μοντέρνο σχεδιασμό και αξιοπιστία για μικρές και μεγάλες ανοιγόμενες πόρτες. Χρησιμοποιεί ένα μηχανικό σύστημα για τη γραμμική κίνηση του εμβόλου. Σε περίπτωση υπερθέρμανσης προφυλάσσεται από θερμική προστασία. Ο μηχανισμός κλειδώνει αυτόματα την πόρτα και γίνεται εύκολα χειροκίνητος σε περίπτωση ανάγκης ή διακοπής ρεύματος με ειδικό κλειδί. Ο χρόνος ανοίγματος της πόρτας 90 μοιρών ξεκινά από 11 sec. Επιπλέον υπάρχει βάση στήριξης και πυκνωτής. Για την σωστή επιλογή του κατάλληλου μοντέλου λαμβάνουμε υπόψη το μήκος φύλλου της πόρτας, το βάρος της, την σωστή λειτουργία και κατασκευή της πόρτας καθώς και την ανεμοπίεση που δέχεται η πόρτα.

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα για πόρτες ανάλογα το φάρδος – έως 5 μέτρα φύλλο πόρτας- και το βάρος της πόρτας, έως και 800 Kgr.

Πίνακας Επιλογής Μοντέλου Μηχανισμού

 

Συρομενη αυλοπορτα

Μηχανισμός Ιταλικής προέλευσης για την αυτοματοποίηση συρόμενης πόρτας. Μηχανισμός με σημαντική δύναμη ώθησης και εύχρηστες διαστάσεις για εύκολη εγκατάσταση.

Η σωστή λειτουργία του μοτέρ είναι εγγυημένη, χάρη στα ισχυρά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του: αλουμίνιο για το μειωτήρα, γαλβανιζέ εξαρτήματα, μόνιμη λίπανση μειωτήρα με γράσο και μεταλλικά γρανάζια κίνησης.

Μηχανισμός με μηχανικό ρυθμιζόμενο συμπλέκτη και μοτέρ με θερμική προστασία. Μοχλός χειροκίνησης για εύκολο μηχανικό ξεμπλοκάρισμα χειροκίνητης λειτουργίας σε έκτακτες περιπτώσεις. Μηχανισμός αυτολίπαντος, χωρίς καμιά απολύτως συντήρηση, ανθεκτικός σε καιρικές συνθήκες, με ρυθμιζόμενα μηχανικά τερματικά.

Μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μοντέλων, με ή χωρίς ηλεκτρικό πίνακα, μονοφασικό ή τριφασικό για πόρτα έως και 4000Kgr. Για την σωστή επιλογή του κατάλληλου μοντέλου λαμβάνουμε υπ' όψη το μήκος και το βάρος της πόρτας, την χρήση της, την σωστή λειτουργία και κατασκευή της πόρτας καθώς και την ανεμοπίεση που δέχεται η πόρτα που θα αυτοματοποιηθεί.


Το σετ του μηχανισμού αποτελείται από τα εξής:

1.Ηλεκτρομειωτήρας ο οποίος χρησιμεύει για την κίνηση της πόρτας.
2.Πίνακας αυτοματισμού, ο οποίος χρησιμεύει για την λήψη εντολών και τη διανομή ρεύματος για τις απαιτούμενες ανάγκες του μηχανισμού.
3. Τερματικούς διακόπτες εντολών.
4. Δέκτης ο οποίος παίρνει εντολές από τους πομπούς.
5. Πομπός ο οποίος λειτουργεί την πόρτα από απόσταση.
6. Κρεμαγιέρα σιδήρου για τη μετάδοση της κίνησης.

Αλλά αξεσουάρ, κατά ζήτηση πελάτη, για την ασφαλέστερη λειτουργία της πόρτας είναι:

1. Φάρος που αναβοσβήνει κατά τη λειτουργία της πόρτας.
2. Φωτοκύτταρα που σταματούν την κίνηση της πόρτας σε οποιαδήποτε παρεμβολή (ανθρώπου, αυτοκινήτου κ.α.)

 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

Την πόρτα μπορούμε να τη χειριζόμαστε με ένα μπουτόν μέσα από το κτίριο ή με τον πομπό από απόσταση. Πατώντας μια φορά τον πομπό ή το μπουτόν, η πόρτα αρχίζει να κλείνει ή ν' ανοίγει, ανάλογα σε ποια θέση βρίσκεται. Η πόρτα σταματάει τη λειτουργία της όταν ανοίξει ή κλείσει με τους τερματικούς διακόπτες. Αν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της πόρτας δοθεί εντολή με το μπουτόν ή τον πομπό, η πόρτα σταματάει τη λειτουργία της στη θέση που βρίσκεται. Ο αυτοματισμός έχει τη δυνατότητα επιλογής αυτόματου κλεισίματος σε συγκεκριμένο χρόνο.