Γκαραζοπορτες

Βιομηχανικη & Οικιακη Πολυσπαστη Γκαραζοπορτα

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες με μόνωση έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε…

Περισσότερα
Οικιακη Γκαραζοπορτα Μονοκομματη

Η μονοκόμματη πόρτα οροφής χρησιμοποιείται κυρίως ως είσοδος σε γκαράζ αυτοκινήτων κατοικιών. Μπορεί…

Περισσότερα

Βιομηχανικη & Οικιακη Πολυσπαστη Γκαραζοπορτα

Οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες με μόνωση έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε γκαράζ σπιτιών ή σε γκαράζ πολλαπλών θέσεων, σε αποθηκευτικούς χώρους, σε βιομηχανίες και εργοστάσια.

Προσφέρουν ανώτερη ποιότητα κατασκευής, άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, θερμομόνωση και ηχομόνωση, αθόρυβη λειτουργία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Χωρίς περιορισμό σε τυποποιημένες διαστάσεις, κατασκευάζονται σε μεγάλη ποικιλία κατασκευών ανάλογα με τις απαιτήσεις και την αρχιτεκτονική των κτιρίων, αλλά και τις απαιτήσεις και προτιμήσεις των πελατών.

Επιλογή χρωμάτων σε όλες τις αποχρώσεις RAL και σε απομίμηση ξύλου, δυνατότητα επιλογής χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας, επιλογή τύπου πάνελ (ίσιο, ραμποτέ με ρίγα ή ταμπλαδωτό με κασέτα), ενσωμάτωση παραθύρων και ανθρωποθυρίδας.

Ανάλογα με τις διαστάσεις και την χρήση τους, οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες χαρακτηρίζονται είτε βιομηχανικές είτε οικιακές. 

Οικιακη Γκαραζοπορτα Μονοκοματη

Η μονοκόμματη πόρτα οροφής χρησιμοποιείται κυρίως ως είσοδος σε γκαράζ αυτοκινήτων κατοικιών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε γκαράζ όπου υπάρχει μικρό ή καθόλου δοκάρι. 
Η μονοκόμματη γκαραζόπορτα οροφής κατασκευάζεται από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα τριπλής αντισκωριακής προστασίας και ηλεκτροστατικής βαφής σε λευκό χρώμα (Ral 9016).

ΔΙΑΘΕΤΕΙ:

1. Διπλούς ατσάλινους γαλβανισμένους οδηγούς και κάσες με ενσωματωμένες γλίστρες από Teflon

2. Σετ τριπλών ελατηρίων εξισορρόπησης βάρους ρυθμιζόμενης έντασης ώστε να αποσβένουν το βάρος του φύλλου με αποτέλεσμα να μην απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη μυϊκή δύναμη κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της.

3. Κλειδαριά με 2 κλειδιά ασφαλείας

4. Ολισθητήρες (ρόδες) από Teflon για αθόρυβη λειτουργία

Όλα συνεργάζονται άψογα: η ανάρτηση τεσσάρων σημείων, οι ευθυγραμμισμένοι οδηγοί, οι πλαστικές ρόδες κίνησης και τα ακριβών διαστάσεων ρυθμιζόμενα ελατήρια εγγυώνται αξιόπιστη μακρόχρονη λειτουργία σε κάθε σημείο κίνησης της πόρτας.

Δυνατότητα επιλογής χειροκίνησης ή ηλεκτροκίνησης λειτουργίας.

Προσφέρεται σε τυποποιημένες διαστάσεις.