Παρελκομενα

Παρελκομενα

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ 272MHz ΚΑΙ 433,92MHz

Συμβατές με όλους τους δέκτες και πίνακες της αντίστοιχης συχνότητας.

 

GT701 ΠΛΑΚΕΤΑΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΚΤΩΝ

Πλακέτα εξωτερικής διασύνδεσης δεκτών ενός ή δύο καναλιών.

 

DOG-45 ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ

Τηλεχειριζόμενο καταγραφικών χρονικών στιγμών. Καταγραφή συμβάντων με ακρίβεια δευτερολέπτου. Τάση τροφοδοσίας 230Vac ή 12 Vac-dc. Με ενσωματωμένο δέκτη ενός καναλιού συχνότητας 433,92MHz. Κωδικοί συνδυασμών ηλεκτρονικής κλειδαριάς 59.049Χ4. Είσοδος START για χειροκίνητη διέγερση ή από αισθητήρια. Δύο έξοδοι ALARM 1 και 2 με τάση 12Vdc.

 

  ARGOS ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αυτόνομο σύστημα συναγερμού για πόρτες ασφαλείας με δυνατότητα ανίχνευσης:

1) Κραδασμών: Ανιχνεύει διαρκώς την ύπαρξη κραδασμών πάνω στην πόρτα μόνο όταν αυτή είναι κλειδωμένη. Η ευαισθησία ρυθμίζεται σε τέσσερα επίπεδα ανάλογα με την απορροφητικότητα της επένδυσης που επιλέχθηκε για την πόρτα.

2) Παραβίασης του defender: Ανιχνεύει διαρκώς την παραβίαση του defender και την παραβίαση του καλωδίου του, με κλειδωμένη ή ξεκλείδωτη πόρτα.

3) Διάτρησης λαμαρίνας: Ανιχνεύει διαρκώς την παραβίαση της λαμαρίνας στην περιοχή εγκατάστασης της συσκευής. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επέκτασης για όλη την πόρτα.

 

foto ΦΩΤΟΚΚΥΤΑΡΑ

Φωτοκύτταρα για ασφάλεια στη λειτουργία αυτόματων ρολών και πορτών. Το ζεύγος των φωτοκυττάρων αποτελείται από πομπό και δέκτη το οποίο συνδέεται στον πίνακα ελέγχου. Καθώς ανιχνεύουν οποιοδήποτε αντικείμενο υπάρχει ανάμεσα στης φωτεινή δέσμη του πομπού και του δέκτη, δεν επιτρέπουν την πόρτα να κλείσει όταν παρεμβάλλεται εμπόδιο. Τοποθετούνται εύκολα και εκ των υστέρων. Λειτουργούν με τάση 24Vdc ή με μπαταρία 9V.

 

ΜΠΟΥΤΟΝ ΜΟΝΟ

Μπουτονιέρα Γερμανικής τεχνολογίας της εταιρείας GEBA. Με εφαρμογή στους περισσότερους μηχανισμούς αυτοματοποίησης ρολών και πορτών. Κατασκευασμένη με πολύ ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος και με ένα μπουτόν. Μια επαφή τύπου «Κανονικά Ανοιχτού».

 

ΜΠΟΥΤΟΝ ΔΙΠΛΟ

Μπουτονιέρα Γερμανικής τεχνολογίας της εταιρείας GEBA. Με εφαρμογή στους περισσότερους μηχανισμούς αυτοματοποίησης ρολών και πορτών. Κατασκευασμένη με πολύ ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος και δύο μπουτόν. Με δύο επαφές όπου η κάθε επαφή μπορεί, με την κατάλληλη συνδεσμολογία, να είναι είτε τύπου «Κανονικά Ανοιχτού» είτε τύπου «Κανονικά Κλειστού».

ΜΠΟΥΤΟΝ ΚΛΕΙΔΙ

Μπουτονιέρα Γερμανικής τεχνολογίας της εταιρείας GEBA με κλειδί 2 θέσεων. Με εφαρμογή στους περισσότερους μηχανισμούς αυτοματοποίησης ρολών και πορτών. Κατασκευασμένη από μέταλλο, διαθέτη αφαλό Ευρωπαϊκού τύπου και συνοδεύεται από 3 κλειδιά. Ανάλογα με τη φορά που γυρίζουμε το κλειδί, ενεργοποιούνται δύο εντολές: "Άνοιγμα" και "Κλείσιμο". Όταν αφήσουμε το κλειδί ελεύθερο, γυρίζει στην κεντρική θέση με τη βοήθεια εσωτερικού ελατηρίου. Το κλειδί μπορεί να αφαιρεθεί όταν βρίσκεται στην ουδέτερη θέση. Κατάλληλο για όλους τους πίνακες.

ΦΑΡΟΣ

Φάρος 230V με πλακέτα παραγωγής αναλαμπών ο οποίος αναβοσβήνει καθ' όλη τη διάρκεια της κίνησης της πόρτας παρέχοντας το απαραίτητο φωτεινό σήμα για αύξηση της προσοχής των διερχομένων. Τοποθετείται εύκολα και εκ των υστέρων. Κατάλληλος για όλους τους πίνακες.

KOYTI ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗΣ

Σύστημα απομανδάλωσης του μηχανισμού της πόρτας ή του ρολού από την εξωτερική πλευράς της. Μας επιτρέπει την χειροκίνητη λειτουργία του ρολού ή της πόρτας σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος. Γαλλικής τεχνολογίας της εταιρείας SIMU με απόλυτη ασφάλεια την οποία προσφέρει η κλειδαριά.