Υπηρεσιες

Πιστοποιηση ποιοτητας

Η εταιρία ΚΑΤΕΕ - ΑΦΟΙ Παντελάκη - Ι. Φωτιάδης Ο.Ε. είναι πιστοποημένη κατά ISO 9001 από το 2006 από τον οργανισμό ACM UKAS QUALITY MANAGEMENT. Το πιστοποιητικό αφορά όλες τις διαδικασίες του σχεδιασμού, της κατασκευής, της εμπορίας και της εγκατάστασης και service αυτόματων θυρών ασφαλείας, καθώς επίσης και της εμπορίας και εγκατάστασης και service θυρών πυρασφαλείας.

Κατασκευαστικη Μοναδα ρολων Ασφαλειας

Η ΚΑΤΕΕ – η μεγαλύτερη κατασκευαστική μονάδα ρολών ασφαλείας της Βορείου Ελλάδος - ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1984.
Το ιδιόκτητο εργοστάσιο της που βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ.Θ καλύπτει χώρο 7500 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Κατασκευη και Εμπορια Προϊοντων

Η ΚΑΤΕΕ κατασκευάζει, εμπορεύεται και διαθέτει στην Ελληνική και Διεθνή αγορά:

Ρολά ασφαλείας (με μόνωση ή χωρίς), γκαραζόπορτες, βιομηχανικές πόρτες, αυτόματες αυλόπορτες, πόρτες ασφαλείας, πόρτες πυρασφαλείας, πόρτες γενικής χρήσης, αυτόματες υαλόπορτες, συστήματα parking, βιομηχανικές κουρτίνες - πόρτες P.V.C, φυσούνες & ράμπες φόρτωσης – εκφόρτωσης, πόρτες ταχυκίνητες

Εξυπηρετηση Πελατων

Η ΚΑΤΕΕ κλείνοντας 36 χρόνια προόδου και ανάπτυξης, συνεχίζει την ανοδική της πορεία με συνεχείς βελτιώσεις στην ποιότητα των προϊόντων της, στον μηχανολογικό εξοπλισμό της και διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της. Κατορθώνοντας έτσι, να ικανοποιεί τις προσδοκίες  και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η ΚΑΤΕΕ φιλοδοξεί να διατηρήσει την κυρίαρχη θέση την οποία κατέχει στην αγορά, έχοντας ως πρώτο της μέλημα την ικανοποίηση και εξυπηρέτηση  του πελάτη, την διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των προϊόντων καθώς και την διατήρηση των προσιτών τιμών της.